Skip to content
Menu

Houten raambekleding

Protectsun in Amsterdam heeft voor u houten jaloezieën en bamboe jaloezieën in 25 mm, 35 mm, 50 mm, 65 mm en 70 mm lamel uitvoering.
Voor uw badkamer of ander vochtige ruimte, hebben wij een speciale badkamer jaloezie.
Heeft u al onze Sunway geweven hout, wood weave raambekleding gezien. Bijzondere hout geweven rolgordijnen en vouwgordijnen in verschillende bamboe structuren en kleuren.
Leest u hier meer over op de website www.woodweave.nl

Nieuw is de retro jaloezie

Deze exclusieve retro houten jaloezie is voorzien van open houten bovenbak met zichtbare metalen bediening ornamenten.
De retro lamellen zijn van hout of bamboe.
Deze retro jaloezie kan ook met aluminium lamellen worden geleverd.
Een echte blikvanger voor uw ramen.

Meet service en persoonlijk advies

Hans Rietel, eigenaar Protectsun,komt bij u thuis en kantoor uw houten en bamboe jaloezie met laser apparatuur inmeten.
Daarbij geeft Hans indien gewenst u graag aanvullend advies mbt kleur en plaatsing.

Heeft u in onze showroom Protectsun aan de Bos en Lommerweg 152 te Amsterdam West een keuze gemaakt, komen wij op afspraak naar u toe.
Wij nemen de gekozen hout en bamboo stalen mee, en gaan in overleg met u de maten inmeten. We maken een opdracht bon en controleren deze samen met u. Aangezien al onze jaloezieën en raambekledingen maatwerk zijn en dus speciaal voor u gemaakt worden, vragen wij een aanbetaling.
De restant betaling doet u als wij bij u hebben gemonteerd.
Zodra uw bestelling gereed is, bellen wij u voor een montage afspraak.

Montage service

Onze eigen monteurs hebben ruime ervaring met de montage van houten jaloezieën en wood weave raambekledingen.Wij maken geen rommel bij het monteren en gebruiken tijdens het boren een stofzuiger om het boorstof af te zuigen.Na de montage geven wij u  uitleg over het gebruik en onderhoud van uw jaloezieën. Wij nemen voor u de verpakkingen mee  zodat uw woning er opgeruimd uit ziet.

Wij komen naar u toe

Heeft u bij Protectsun een keuze gemaakt en gaat u een houten jaloezie of andere raambekleding bestelling plaatsen, dan komen wij naar u toe.Onze klanten wonen in Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Wij bezoeken onze klanten in Amsterdam, Houthavens, Amstelveen, Diemen, IJburg, Haarlem, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen, Weesp, Badhoevedorp, Hoofddorp, Naarden, Hilversum, Laren, Het Gooi, Zaandam en meer… staat uw woonplaats er niet bij, vraagt u het ons.

Wij hebben alle raambekledingen en meer voor u…

Bij Protectsun in Amsterdam kunt u terecht voor al uw raambekledingen, gordijnen, vitrages, zonwering, warmtewering, insectenhorren en veel meer.
Bezoekt u onze website www.allprotectsun.nl en zie al onze producten met grote inspiratie foto,s en veel informatie…